Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твПартиите, които са в парламента

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твПартиите, които са в парламента
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Задава се катастрофа на следващите парламентарни избори

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Партиите, които са в Народното събрание сега, подадоха на Бойко Борисов няколко доста комфортни топки, а той е политическо животно, както споделят гърците, с нюх към политиката и той няма да пропусне да ги забие. Т.е. партиите му сътвориха доста комфортни условия. Но това, за което малко се приказва, а може да докара до злополука в изборния развой и да докара до това, което стана на 11 юли. Не знам за какво, само че никой не приказва за това, че на 11 юли гласоподаваха 600 000 души по-малко, в сравнение с 4 април, в случай, че пред април събитията бяха доста по-тежки. 

Това разяснява в ефира на Нова тв проф. Михаил Константинов. 

Никой не желае да отговори на въпроса за какво тогава 600 000 души избяха от урните. Сега ще ви направя една доста неприятна прогноза, само че нека не съм прав. Може да паднем на малко под 2 млн. дали своят вот при последващи избори. Това значи, че който и да изберем, той ще има нулева легитимност, уточни той.

Но да си отговорим на въпроса за какво на 11 юли гласоподаваха по-малко хора. Аз знам маса от хора, които споделят, че се опасяват от гласуването с машини. Ако се гласоподава две в едно - баба Гинка от някакво село ще би трябвало да завърти 5 пъти екрана сензорни на машината и да направи шест варианти, счита той. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР